Uporabljamo piškotke RINOPLASTIKA
Since 1987

Poliklinika dr. Tončić v oddaji Zdravnik svetuje

Dr. Rajko Tončić in Dr. Dinko Tončić sta bila gosta na oddaji Zdravnik svetuje na Planet tv, v kateri sta govorila o operacijah nosu, ki jih visoko specializirano opravljata v Polikliniki dr. Tončić v Zagrebu.

Oglejte si oddajo

Z voditeljem Borutom Veselkom sta ugledna plastična kirurga in otorinolaringologa širše razpravljala o nosu ter pojasnila, kako se je klinika od leta 1987 in do danes razvila v vodilno ustanovo za estetske, funkcionalne in revizijske operacije nosu na Hrvaškem in v mednarodnem okolju.


Odgovorila sta na kup zanimiv vprašanj, med njimi je Dr. Dinko Tončić povedal, da je več kot polovica populacije nezadovoljne z videzom nosu. Kar polovica teh pa se odloči za lepotno spremembo s pomočjo estetskega kirurga. Zato ne čudi, da je več kot 2000 ljudi opravilo ta lepotni poseg.


Izvedeli boste, koliko časa traja rinoplastika pri izkušenemu Dr. Tončiču ter kakšne tehnike zagotovijo trajne in brezhibne lepotne rezultate. Predvsem pa boste slišali kaj pomenijo klinične izkušnje na področju operacij nosu. Dr. Tončić rad poudari, da rinoplastika ni igra na obrazu, kar bodo potrdili tudi gledalci, ki so kirurga poklicali v živo in jima zaupali svoje nesrečne izkušnje z boleznimi ali problemi nosu.

Operacija nosu je ena najbolj sofisticiranih v lepotni kirurgiji in otorinolaringologiji. Njen namen je, da pozitivno izboljša življenje. Tega se v Polikliniki dr. Tončić strogo zavedajo, kar dokazujejo s svojimi rezultati, zadovoljnimi pacienti. Z razlogom, saj je vsaka rinoplastika narejena z najvišjo individualno skrbnostjo, strokovnostjo in uravnoteženostjo.

'Rinoplastika je naša ozka specializacija. Nos od znotraj in nos od zunaj. Letno opravimo več kot 200 lepotnih in funkcionalnih operacij nosu.' je povedal Dr. Rajko Tončić, ki je leta 1987, po opravljeni specializaciji za otorinolaringologa v Nemčiji, v Zagrebu odprl kliniko ter iz nje zgradil evropsko prepoznaven center za kirurgijo nosu.

 

Poliklinika dr. Tončić se danes nahaja v najmodernejšem objektu v Zagrebu na Hrvaškem. V njej se operirajo slavni in pacienti iz številnih držav, med njimi pa je največ Slovencev, ki po javnem mnenju uvrščajo Dr. Tončića za najboljšega lepotnega kirurga za nos.

 

Rinoplastika je kirurški postopek pri katerem v ozadju ni tehnologije, računalnikov ali laserjev.

''Glavna tehnologija so naše roke'', je dejal Dr. Dinko Tončić ter dodal, da je rinoplastika poseg, ki zahteva dobro kirurško znanje in oči lepotnega kirurga. V Polikliniki dr. Tončić se ponašajo z najmodernejšim orodjem za brušenje in odstranjevanje hrustanca in kosti. Dr. Rajko Tončić pojasni, kako je potrebno uporabljati orodje ter kaj se zgodi z nosom, v kolikor se preoblikovanje hrustanca ne opravi na klinično pravilen način. Kirurga tudi pojasnita koristi in pomen potencirane lokalne anestezije, po kateri pacienti nimajo pooperativnih bolečin ter se lahko v najkrajšem času vrnejo na običajne obveznosti.

 

Vabljeni k ogledu oddaje, kjer boste izvedeli vse o lepotnih, funkcionalnih in bolezenskih stanjih nosu ter v katerih primerih lahko pomaga rinoplastika po metodi Dr. Tončića.


Obenem pa se želimo zahvaliti televiziji Planet tv in ustvarjalcem oddaje Zdravnik svetuje za povabilo na oddajo in za konstruktiven pogovor v živo