Uporabljamo piškotke RINOPLASTIKA
Since 1987

POLIKLINIKA DR. TONČIĆ

Mlinovi 159 a, 10000 Zagreb, Hrvaška, EU.

Visoko specializirana ustanova za rinoplastike se je kot center odličnosti ustanovila že leta 1987, ko je talentiran in samozavesten Dr. Rajko Tončić odprl eno prvih ordinacij za estetsko kirurgijo v bivši Jugoslaviji.

Specializacijo iz splošne, plastične in rekonstruktivne kirurgije je nadgradil z znanjem iz otorinolaringologije in se začel specialno ukvarjati s kirurškim reševanjem lepotnih, travmatičnih in funkcionalnih operacij nosu. V zelo kratkem času je ustvaril ime vodilnega strokovnjaka za nos, na katerega so se za lepotno preobrazbo obračali pacienti iz cele bivše Jugoslavije, med njimi tudi športniki - boksarji s hudimi deformacijami hrustancev.

Dr. Rajko Tončić je veliko ime v plastični kirurgiji in otorinolaringologiji. Z razlogom. Operacija nosu za Dr. Rajka Tončića ni nikoli igra. Je najbolj resen, odgovoren kirurški postopek na obrazu, ki bo spremenil videz osebe za zmeraj.

V svoji karieri pa niso bili samo pacienti, ki so bili navdušeni nad rezultati lepotnega kirurga. S svojim znanjem, samozavestjo, zavestjo, preudarnostjo in načinom, kako dela operacije, je prevzel svojega edinega sina Dr. Dinka Tončića, estetskega kirurga in specialista otorinolaringologa, ki danes z njim nadaljuje uspešno kirurško prakso.

Mr. Dr. Sci. Rajko Tončić je danes ravnatelj vodilne klinike za plastično kirurgijo nosu v širšem prostoru. Izvaja kompleksne operacije nosu, med njimi revizije s hrustančnimi grafti in rešuje težke defekte zaradi poškodb ali neuspelih rinoplastik.

V Polikliniki dr. Tončić naredijo največ lepotnih operacij nosu, za katere se je posebej specializiral Dr. Dinko Tončić. Rinoplastika se naredi z zaprto metodo, ki jo je posebej izpilil Dr. Rajko Tončić in je znana po estetiki, krajšem okrevanju, manjši oteklini in temeljitem dihanju.

Od leta 2012 sodeluje klinika z ugledno Medicinsko agencijo Happymed, kamor se slovenski pacienti obračajo za svetovanje in naročanje.