Uporabljamo piškotke RINOPLASTIKA
Since 1987

Operacija nosu pri hrvaški modni blogerki Barbari Repe - AR AR

Pred štirimi meseci, je po letih odločanja in želje, končno naredila velik korak in se odločila za operacijo nosu. Ni dolgo izbirala, saj je o Polikliniki dr. Tončić slišala same pohvale, zato se je odločila svoj nos zaupati prav njim. Svojo izkušnjo je opisala na svojem modnem blogu, mi pa smo jo za vas prevedli.

Operacija nosu - moja izkušnja

Po desetih letih razmišljanja, sem se odločila, da moram nekaj storiti in končno opraviti operacijo nosu. Moj nos je po nekaj udarcih začel propadati in iz leta v leto je bilo slabše. Po mnogo prebranih forumih sem se končno odločila, da grem v Polikliniko dr. Tončić. Všeč mi je bilo, da se poseg opravlja pod potencirano lokalno anestezijo in ne pod klasično, ki je, kljub vsemu zelo invazivna. Glavni razlog zakaj sem se odločila za Polikliniko dr. Tončić je bil predvsem, ker vidim, da ne delajo umetnih nosov, ampak takšne, ki se osebi podajo. Dober podatek je tudi, da nimajo revizij, kar pomeni, da bo tudi moj nos zdržal.

Prvi posvet na kliniki je bil zelo natančen. Dr. Dinko Tončić mi je po pregledu nosu in po tem, ko je slišal moje želje, pojasnil podrobnosti in o pripravah na operacijo, o samem poteku in trajanju ter o procesu okrevanja. Bil je zelo podroben in strokoven, kar me je navdušilo. Počutila sem se udobno in mirno, čeprav sem vedela, da me kmalu čaka operacija. Želela sem blago spremeniti svoj nos, tako da ne bi več visel. Dr. Dinko Tončić mi je pojasnil, da bomo nos poravnali,  ga rahlo skrajšali in popravili hrustanec. Prejela sem tudi navodila za krvne preiskave, predoperativna in pooperativna navodila ter vse potrebne informacije.

Operacijo sem imela čez nekaj tednov, ko je bil prvi prosti termin. Potekala je brez komplikacij in komaj sem čakala, da mi odstranijo tampone in kalup iz nosu. Takoj sem šla na kavico s prijateljicami. Nos je sicer malo bil zatečen, ampak to sem opazila samo jaz.

Danes mineva 4 mesece od operacije in sem vedno bolj zadovoljna. Nos je prečudovit in resnično sem vesela, da sem se operirala v Poliklniki dr. Tončič. Hvala vsem še enkrat.