Uporabljamo piškotke RINOPLASTIKA
Since 1987

Operacija nosu, ki jo je spremljala vsa Slovenija

Številne znane osebnosti se odločijo, da korekcijo nosu zaupajo priznanemu Dr. Tončiću. Med njimi je tudi slovenska trebušna  plesalka in sodelavka pevca Wernerja, Tjaša Vandur. Njena operacija nosu je bila edinstvena izkušnja. Zaupala pa nam je, zakaj je svoj nos polepšala ravno v Polikliniki dr. Tončić ter kako ji je operacija nosu polepšala življenje?

Zakaj ste se odločili za lepotno operacijo nosu v Polikliniki dr. Tončić?

Operacija nosu je bila moja dolgoletna želja in informacije sem sprva iskala na spletu. Nato sem pridobivala informacije od različnih klinik. Priznati moram, da sem se za Dr. Tončića odločila takoj, saj sem povsod dobila izključno pozitivne informacije ter slišala od drugih, kako zadovoljni so. Sledilo je prebiranje spletnih strani in forumov, kjer sem našla same pozitivne odgovore za Dr. Tončića. Očarala me je tudi profesionalnost spletne strani www.rinoplastika.si ter prijazen sprejem gospe Natalije Sakelšek pri kateri sem se naročila na pregled ter dobila vse važne informacije.

Kako je potekal prvi pregled in kakšen vtis ste dobili ob prihodu v kliniko?

 

Ob prihodu v Polikliniko dr. Tončić me je sprejelo zelo prijazno osebje.  Začutila sem toplino, občutek je bil domač, kar je za prvi vtis izredno važno. Klinika je prelepa, svetla in profesionalna. Dr. Dinko Tončić, ki je izjemno prijazen in lep kirurg, me je brez čakanja sprejel ter pospremil na pregled v ordinacijo. Dr. Dinko Tončić je čudovita, iskrena oseba in kar je najpomembnejše, je odkrit zdravnik in pove, kaj se da narediti in kaj ne.
Operacija nosu je moja želja že 16 let, bila sem sigurna, da grem na poseg, a moram priznati, da je bil strah, nepopisen, kar sem kirurgu zaupala na pregledu. Vendar zna Dr. Tončić pacienta pomiriti in pripraviti na poseg. Tako sem iz ordinacije odšla nasmejana, zadovoljna in odločena, da si v tej kliniki želim novega izgleda.

Vas je operacija nosu bolela? Kakšno je bilo okrevanje po operaciji nosu?

Operacija nosu je, čeprav mi marsikdo ne verjame, popolnoma brez bolečin. Po operaciji pa tudi ni bolečin, imela sem malo oteklino in modrico in to je vse. Kar je povsem normalno, da se po operacijo nosu pozna sprememba in me to ni niti malo obremenjevalo. Tudi na pregledu mi je lepotni kirurg Dr. Dinko Tončić povedal, da bom po posegu zatečena. Še enkrat bi vse ponovila, izbrala isto kliniko in kirurga, še enkrat bi brez pomisleka naredila korekcijo nosu, a tokrat, brez strahu. Okrevanje po korekciji nosu je bilo hitro. En teden in sem že bila med ljudmi. Dva tedna kasneje pa sem že nastopala

Operacijo nosu ste naredili pred 4 meseci. Kako se je nos v tem času spreminjal?

Drži, operacija nosu je za mano, ne morem verjeti, da so minili že štirje meseci od posega. Nos je imel obliko takoj po operaciji, spreminjal pa se je zaradi otekline, ki sem jo imela res kratek čas. Meni se nos ni drastično spreminjal, je pa za Dr. Tončića znano, da se po njegovi tehniki okreva krajši čas, kar preverjeno drži. Kot sem omenila sem imela lep nos že teden dni po operaciji, dva tedna kasneje pa sem bila tipi topi in že stala na odru.

 

Kako ste zadovoljni z rezultatom operacije in ali ste dobili nos, kot ste si ga želeli?

Ne morem opisati, kako zelo sem zadovoljna s posegom. Dr. Dinko Tončić mi je naredil naraven nos, brez grbice in ga tako lepo zravnal. Skratka lep nos. Vsekakor je uresničil mojo dolgoletno željo, saj je bila operacija nosu uspešna in ne samo to, bila je čudovita izkušnja.  Seveda ne smem pozabit tudi na zelo prijazno, prijetno osebje in pooperativno oskrbo, ki jo imajo samo v Polikliniki dr. Tončić.

 

Operacija nosu je za vami. Bi poseg pri Dr. Tončiću priporočali tudi drugim?

Svoje zadovoljstvo vam težko opišem, saj morate to doživeti v živo. Poliklinika dr. Tončić je ekipa ljudi, pri kateri začutiš, da dihajo skupaj in želijo, da je pacient izključno zadovoljen. So profesionalci v vseh segmentih storitve. V Sloveniji imajo urejeno predstavništvo, tako da sem prvi kontakt vzpostavila z gospo Natalijo Sakelšek v slovenskem jeziku, dobila vse želene informacije ter termin na svojo željo. To je name naredilo velik vtis profesionalnosti.
Moja operacija nosu je bila uspešna in se tako pridružujem številnim pacientom, ki so meni pomagali, da sem se operirala pri Dr. Tončiću. Sedaj pa me veseli, da lahko tudi jaz priporočam Dr. Tončića vsakemu, ki ga moti videz nosu. Ne bo vam žal!

Vaša operacija nosu je bila tudi medijsko izpostavljena. Zakaj ste se odločili, da o tem spregovorite v javnosti?

Dejala sem že, da je bila operacija nosu moja dolgoletna želja, saj sem si jo želela že 16 let. Ko pa sem končno sprejela odločitev, da grem na operacijo, pa sem naletela na vse mogoče informacije in ljudi, ki so govorili vse možno. Zato sem se odločila, da javno objavim svojo izkušnjo, saj je pri meni operacija nosu potekala na visokem nivoju in želim, da ljudje, ki razmišljajo o posegu, vedo, da operacija nosu ni boleča in predvsem, da se za poseg odločijo pri mojstru korekcije nosu, Dr. Tončiću. Na ta način jim samo pomagam, saj bodo z resnično izkušnjo lažje premagali strah pred posegom, ki jim bo prinesel osebno zadovoljstvo in nov, lepši izgled.

Rezultat operacije nosu po 10 dneh 

Kako vam nov videz nosu pomaga na osebnem in profesionalnem področju?


Srečna sem, saj mi je nov nos prinesel večjo samozavest. Ker veliko javno nastopam, sem imela prej vedno težave s fotografiranjem in snemanjem, predvsem iz profila. Imela sem grbico in širok nos, kar je bilo zelo moteče in sem se zaradi tega počutila neugodno. Sedaj pa je to za mano. Tako malo je bilo potrebno, da imam pravi nos, ki ga z veseljem pokažem od spredaj in iz profila, saj ima čudovito ženstveno obliko.

 

Ste priznana in uspešna trebušna plesalka, sodelujete tudi s pevcem Wernerjem. Kakšni so vaši poslovni načrti, izzivi za prihodnost?

Plesalka sem že od malih nog. Ples je moja ljubezen, strast, poslanstvo. Z Wernerjem sodelujeva že nekaj let, podpiral me je tudi, ko sem se odločila za poseg pri Dr. Tončiću. Sedaj sva z Wernerjem začela sodelovati na vseh koncertih in zasebnih nastopih. Imamo številne načrte, ki se kujejo dan za dnem. Dela in projektov nam ne manjka. V osredju pa je sedaj koncertna turneja in snemanje video spota, kjer bom pokazala svojo koreografijo ter seveda moj novi, lepi nosek.

Tjaša in dr. Dinko Tončić po operaciji

Tjaša in dr. Dinko Tončić po operaciji

Operacija je bila medijsko odmevna

Operacija je bila medijsko odmevna