Uporabljamo piškotke RINOPLASTIKA
Since 1987

Intervju z Glorio Bardorfer pol leta po lepotni operaciji nosu

Pol leta je minilo, odkar je udeleženka znanega šova na Gloria Bardorfer zaupala svoj nos priznanemu Dr. Tončiću. Zanimalo nas je, kakšno je njeno življenje sedaj, ko njen lep obraz krasni novi nos in predvsem ali je rinoplastika v Polikliniki dr. Tončić izpolnila njena pričakovanja.

Gloria, na posnetkih v Polikliniki dr. Tončić smo videli, da je vaša rinoplastika uspela in ste z rezultatom zelo zadovoljni. Od posega je sedaj pol leta. Nam zaupate, kako vam je lepotna operacija nosu polepšala življenje?

Od mojega posega je minilo pol leta. Rinoplastika je uspela in nad rezultatom sem navdušena! Dan za dnem se zbujam zelo samozavestno, skoraj samovšečno... Moj novi nos mi je prinesel obilo prednosti v samopodobi in samozavesti, kar so opazili tudi drugi- družina, prijatelji, znanci. Pomagal mi je tudi pri karieri, saj sem stopila pred delodajalca zadovoljna s sabo in to se vidi že na daleč, saj izžarevam energijo. Polikliniki dr. Tončić sem seveda zaupala 100% že preden sem se odločila za njo.

 

Še vedno se mnogi bojijo operacije nosu zaradi strahu pred bolečino. Vas je med posegom bolelo, ste imeli morda pooperativne bolečine?

Moje mnenje o bolečinah o posegu je takšno: če si nečesa tako želiš (kot npr. jaz nosu), ti je vseeno kaj boš moral potrpeti. AMPAK proti pričakovanju- ne morem sploh reči temu bolečina. Bilo je nekaj srbenja nosu okoli opornice, toda bolečin po posegu nisem imela. Z bolečino, kot sem jo že kdaj doživela, je rinoplastika neprimerljiva, saj je zgolj nelagodna zaradi tamponov v nosnica, boleča pa prav nič. To je moja izkušnja.

Še zdaj, ko je vse za mano, ne morem opisati sreče, ki sem jo s tem pridobila. Moje zadovoljstvo je vrhunsko.

Še zdaj, ko je vse za mano, ne morem opisati sreče, ki sem jo s tem pridobila. Moje zadovoljstvo je vrhunsko.

Zakaj ste se odločili za poseg v Polikliniki dr. Tončić in kakšna je vaša izkušnja z lepotnim kirurgom Dr. Dinkom Tončićem ter osebjem klinike?

 

Moja izkušnja z lepotnim kirurgom Dr. Dinkom Tončićem je enkratna! Kot profesionalni kirurg poskrbi za odličen ambient, pacienti so ob njegovem srečanju absolutno sproščeni in nimam kaj dodati. Res 1A!. Za  Polikliniko dr . Tončić sem se odločila na podlagi ocene zaupanja njegovih strank. Moram priznati, da sem pregledala ogromno drugih klinik in nobena me ni tako prepričala kot ta, saj nisem našla niti enega negativnega komentarja. IN ZDAJ VEM ZAKAJ!

Kaj so bili razlogi, da ste se odločila za ta korak? Kdaj vas je nos začel motiti in kaj na njemu ste spremenili?

Razlogi za mojo operacijo nosu so bili vizualnost nosu. Moj nos se mi nikakor ni podal k obrazu in to me je motilo že od otroštva. Že kot najstnica sem izbrskala kako bi se dalo temu pomagati in odkrila, da mi lahko pomaga rinoplastika. Zdaj, ko sem dobila priložnost in to od najboljše Poliklinike dr. Tončič, mi je lepotni kirurg vizualno zmanjšal nos, odstranil grbico, moj nos je ženstven in se mi prilega k obrazu.

Kako lahko opišete trenutek, ko ste prvič videli svoj novi nos?

Moji prvi trenutki soočenja z novim nosom so bili mešani. Presenečenje, ki sem ga toliko let čakala… Sprva nisem takoj dojela, dogajalo se je tako hitro. Še zdaj, ko je vse za mano, ne morem opisati sreče, ki sem jo s tem pridobila. Moje zadovoljstvo je vrhunsko.

 

Na odstranjevanje opornice sedem dni po posegu vas je spremljala tudi vaša mama. Dejali ste, da vas je pri odločitvi spodbujala. Menite, da je to pomembno, da starši in bližnji podpirajo posameznika pri taki odločitvi, kot je operacija nosu?

Na dogodek, ko mi je Dr. Tončić odstranil kalup z nosu me je spremljala mama. V bistvu me je mama spremljala od samega začetka odločitve za operacijo nosu, kar mi je veliko pomenilo in me bodrilo, da razmišljam v pravo smer. Resnično menim, da je podpora bližnjih pri takem ali podobnem posegu potrebna, saj tvojo željo in moč bolj poglobijo, hkrati pa veš, da se vrneš domov zaželen in brez obsojanja.

Poglejte video prispevek o tem kako je Gloria sprejela svoj novi nos

Po posegu ste ostali v pooperativni oskrbi. Ali počitek po posegu svetujete tudi drugim, ki se odločajo za korekcijo nosu? (malo o tem, kako so skrbeli zate in koliko si počivala…)

Po posegu sem ostala v pooperativni oskrbi v sklopu Poliklinike dr. Tončić in jo priporočam vsakemu pacientu, saj je počitek zaželen in sproščujoč. Moram pa povedati, da so zame skrbeli kot prave  mame- nega, dobra hrana in prijaznost na visokem nivoju. Absolutno priporočam počitek po posegu, šele sedaj vidim, kako važen del procesa je to.

Za vami so uspešni poslovni in medijski projekti. Kaj načrtujete v prihodnosti?

Drži, za mano so uspešni poslovni in medijski projekti, čeprav sem jih malo zapustila in moram priznati, da mi življenje izven medijev kar odgovarja. Svojih načrtov zaenkrat ne bi razkrila, so pa zame pomembni, saj delam na temu, da si uresničim poslovno pot. Tako da nič ne počivam (smeh).

 

Menite, da boste zaradi nove samopodobe tudi bolj uspešni?

Jaz ne menim, da bom zaradi nove samopodobe bolj uspešna, ampak vam to ZAGOTAVLJAM. Dodajam še, da nisem zadnjič obiskala Poliklinike dr. Tončić in se želim iz srca zahvaliti kirurgu Dr. Dinku Tončiću, osebju klinike in gospe Nataliji Sakelšek, ki skrbi za slovenske paciente in mi je pomagala pri najmanjših vprašanjih pred posegom. Hvala vam, kar ste naredili zame! In prejmite lep pozdrav od prezadovoljne pacientke Glorie!

ZAHVALJUJEMO SE GLORII ZA PRIJAZNOST IN JI ŽELIMO MNOGO USPEHOV ŠE NAPREJ!