Uporabljamo piškotke RINOPLASTIKA
Since 1987

10 RAZLOGOV ZAKAJ SO DRUGAČNI OD OSTALIH

Mnogi se sprašujejo zakaj je poseg rinoplastike v Polikliniki dr. Tončić posebna izkušnja, tisti ki so operacijo nosu pri njih opravili, pa vedo o čem se gre.

Poliklinika dr. Tončić se nahaja v Zagrebu, voditelj Poliklinike je dr. Rajko Tončić, izkušeni kirurg, ki svoje znanje in predanost delu prenaša na svojega sina, dr. Dinka Tončića, ki prav tako deluje v Polikliniki in je že eden izmed bolj priznanih kirurgov v tem delu Evrope.

Poliklinika dr. Tončić je poznana predvsem po uspešnih operacijah nosu. Razlogov je več, izpostavili pa bomo le najpomembnejše:

  • Na področju plastične kirurgije imajo že več kot 30 let izkušenj.
  • Oba kirurga sta tudi specialista otorinolaringologije.
  • Na Hrvaškem opravijo največ operacij nosu.
  • 40 minutni neboleč poseg.
  • Pri posegih ne prihaja do komplikacij ali neželenih pojavov pri okvari dihanja, kar je ena najbolj pogostih kontraindikacij, kadar rinoplastika ni izvajana pri strokovnjaku otorinolaringologije.
  • Operacija nosu je lahko izvajana z zaprto tehniko - skozi reze, ki se nahajajo znotraj nosnic in po rinoplastiki ni videti rezov na zunanjosti nosu. Odprto tehniko ali kombinacijo obeh.
  • imajo veliko uspeha z revizijskimi rinoplastikami in lahko odgovorno ocenijo možnosti in realna pričakovanja konkretne situacije pacienta.
  • 3 dnevna oskrba po operaciji v neposredni bližini strokovnjakov, ki opazujejo pooperacijsko stanje.
  • Ročna skica posega, saj računalniške animacije prikazujejo nerealno stanje.
  • Ugodna cena in možnost plačila na obroke.

ZADOVOLJNI PACIENTI, ZADOVOLJNO OSEBJE

Leta sem imela kompleks zaradi svojega nosu in dolgo je trajalo, da sem se odločila za to potezo, največ zaradi strahu, ker sem zelo občutljiva. Po posegu je ta strah izginil, ker je sama operacija seveda brez bolečin in tudi okrevanje. 

Po anesteziji nisem občutila bolečine, tablete sploh niso bile potrebne. Brez modric, brez oteklin, vse  je bilo v nasprotju s tem, kar sem slišala od ljudi po operaciji nosu. Ne vem, katere besede naj izrazim v svojo zahvalo tej Polikliniki, čudovitim sestram in še posebej zdravnikoma Rajku in Dinku. Na prvem mestu sta prijaznost in profesionalnost. Moj nos je zdaj popoln, kot sem si vedno želela. Trenutno je še malo utesnjeno, saj je šele 10 dni po postopka. Toda odsev v ogledalu pove več kot besede. Še enkrat, zelo hvala iz srca!

Matea N.

 

Super izkušnja, še boljši rezultati, veselo in potrpežljivo osebje ter zdravniki, vse dobro razložijo, popolnoma neboleče operacije in tudi okrevanje. Priporočam vsakomur, ki želi spremembo na svojem telesu! Rada bi se še enkrat zahvalila vsem v Polikliniki. Res vam iskrena hvala.

Marijana D.